Overige diensten

Wat uw wensen ook zijn: wij maken het graag mogelijk!

Ook de volgende diensten organiseren we graag voor u. Staat wat u zoekt niet in dit rijtje? Neem even contact met ons op: wij onderzoeken graag alle mogelijkheden voor u.

Computergebruik en -cursus

Geen verstand van e-mailen of internetten en denkt u bij het woord muis niet aan de computer maar aan chocolade? Volg een computercursus op Leppehiem! We geven cursussen aan kleine groepen en er is altijd een inspirerende cursusleider beschikbaar.

Ligbad

Lekker bubbelen en genieten van warme waterstralen? Maar heeft u moeite met bijvoorbeeld afdrogen en aankleden? Geen probleem: wij helpen u graag. Met een geldige indicatie krijgt u de kosten vergoed. Zonder indicatie betaalt u een bedrag per half uur.

Rijbewijskeuringen

Verloopt uw rijbewijs binnen een half jaar en heeft u een medische keuring nodig omdat u 70 jaar of ouder bent? Of is het om een medische reden noodzakelijk dat u moet worden gekeurd voor het verlengen van uw rijbewijs B/E? In Leppehiem is een organisatie actief die u op weg helpt. U kunt een afspraak maken met de heer J. Pragt Rijbewijskeuringen via 06 – 28 54 39 96 (Regelzorg).

 

 

Wilt u meer informatie
over deze diensten?

Bel met Leppehiem:
0566 - 65 46 54