Genieten in het restaurant of op 't Plein

Het maken van een warme maaltijd kan soms problemen opleveren wanneer u zelfstandig woont. Bovendien draagt een leuke sfeer in gezelschap van anderen vaak bij aan een smakelijke maaltijd.

Een lekkere maaltijd tussen de middag

Een drukke dag gehad of gewoon eens geen zin in koken? Bezoek dan het restaurant van Leppehiem. Dagelijks wordt er een 3-gangen menu geserveerd tussen 12.00 en 13.00 uur. Op vrijdag t/m zondag kunnen mensen tussen de middag gewoon aanschuiven zonder te reserveren.

Thema avonden en buffetten

Iedere tweede en laatste woensdagavond van de maand kunt u aanschuiven in ons restaurant voor een 3-gangen menu vanaf 17.30 uur. Deze woensdagavonden staat regelmatig in het teken van een bepaald thema. Voor wie? Ouders met kinderen, pakes en beppes met of zonder kleinkinderen. U kunt zich hiervoor opgeven bij de receptie van Leppehiem. Vanzelfsprekend kunt u vooraf in Caf├ę Divedaasje een aperitief gebruiken. Bij de kassa kunt u contant afrekenen. Klik hier voor een overzicht van alle geplande thema avonden en buffetten in 2018.

't Plein en Kookstudio

Op 't Plein van Leppehiem kunt u speciale soorten koffie bestellen, zoals cappuccino, Wiener melange en nog veel meer. In onze kookstudio kunnen wij, onder begeleiding van onze koks, ook diverse kookworkshops verzorgen. Als u hierin geïnteresseerd bent, kunnen wij u hierover vrijblijvend informeren.