Thuiszorg

Soms lopen zaken zo dat iemand ondersteuning nodig heeft bij persoonlijke verzorging. De thuiszorg van Oars troch Leppehiem kan dan een uitkomst zijn.

Oars helpt bijvoorbeeld bij douchen of in bad gaan, maar ook bij het aankleden. Extra hulp thuis kan ook een uitkomst zijn bij het innemen van medicijnen. Ook na een verblijf in het ziekenhuis kan het fijn zijn dat er ondersteuning is. Oars troch Leppehiem kan dit snel voor u regelen. Voor een korte periode, maar ook als dat langer nodig is.

Het uitgebreide netwerk van Leppehiem stelt ons optimaal in staat altijd en overal in de omgeving snel en adequaat oplossingen te bieden. Ook als het net even anders moet, omdat dat beter uitkomt. Voorop staat dat uw vraag snel en goed wordt beantwoord en er oplossingen worden gevonden voor een eventueel probleem. Een wijkverpleegkundige van Oars troch Leppehiem bekijkt samen met u welke zorg u nodig heeft en kan op basis daarvan een indicatie stellen voor de zorgverzekeringswet, zodat deze zorg wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.