Stichting Freonen fan Leppehiem

Wij zoeken echte vrienden!

Freon fan Leppehiem worden?
Voor 2, 4 of 8 Euro  per maand kunt u al ‘freon’ worden van Leppehiem. De Stichting Freonen fan Leppehiem zet zich in voor het welzijn van bewoners van Leppehiem. De stichting zorgt voor middelen bij activiteiten die we wel graag willen, maar die niet uit het reguliere budget zijn te betalen. Welkome extraatjes, die door onze bewoners enorm gewaardeerd worden. Iedereen kan ‘Freon fan Leppehiem’ worden. Ook u! U helpt Leppehiem daarmee levendig en bijzonder te houden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: 0566 - 654654 of download het inschrijfformulier: Inschrijfformulier Stichting freonen fan Leppehiem.

Uw bedrijf ook ‘Freon fan Leppehiem’ maken?
Ook bedrijven kunnen freon worden van Leppehiem. U helpt dan (ondanks overheidsbeleid) welzijn voorop te houden. Met behulp van uw steun kunnen wij ook de leuke dingen, de ontspanning en andere recreatiemogelijkheden blijven bieden.

U geeft een bijdrage van € 150,- of € 300,- per jaar. Hiervoor ontvangt u een naamsvermelding, incl. link, op de website van Leppehiem. Kiest u voor de bijdrage van € 300,-, dan wordt uw bedrijfsnaam op een reclamebord in Leppehiem geplaatst. Dus help ons het leuk te houden! Wanneer u uw interesse kenbaar maakt, wordt u uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking!

Wilt u ook freon fan Leppehiem worden?

Voor meer informatie, neem contact op via: 
0566 - 65 46 54